Narrowcasting als digitaal communicatiemedium

Narrowcasting is een digitaal communicatiemedium dat tegenwoordig veelvuldig gebruikt wordt. Je kent het wel: je zit in de wachtkamer van een ziekenhuis of huisarts en de afspraken lopen uit. Om de verveling tegen te gaan zoek je iets om je mee te vermaken en daar wordt ook door de instelling zelf voor gezorgd.

Diverse beelden mogelijk

Bij narrowcasting wordt altijd gebruik gemaakt van een beeldscherm. Dit kan een groot of een klein zijn, dat maakt niet uit. Op het scherm in een wachtkamer krijg je beelden te zien die betrekking hebben op de plek waar je je bevindt maar die kunnen ook afgewisseld worden met live nieuwsberichten. Zo krijg je diverse soorten berichten waardoor de wachttijd minder lang duurt. De beelden op het scherm kunnen videobeelden zijn maar ook stilstaande afbeeldingen of tekst, al dan niet voorzien van bijpassende muziek.

Laat het aan een professional over

Narrowcasting staat ook bekend onder de naam digital signage en wordt veelal verzorgd door bedrijven die erin gespecialiseerd zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij een bedrijf als QYN. Zij kunnen de narrowcasting verzorgen voor je bedrijf maar dit kan geheel naar jouw wens geschieden. Je wilt als bedrijf natuurlijk wel zinvolle informatie verschaffen en omdat dit voor ieder bedrijf anders is wordt er alleen maar maatwerk geleverd. Zo wordt er gekeken wat voor jou belangrijk is om te kunnen delen aan klanten of wachtenden maar wordt hier ook de juiste muziek bij gezocht en wordt alles tot een goedlopend geheel gemaakt.

Bekijk de mogelijkheden

Kijk eens op de site van QYN wat er allemaal mogelijk is en win informatie in als je interesse hebt in narrowcasting. Zij kunnen het proces van A tot Z voor je regelen zodat je er zelf niets aan hoeft te doen maar er ook zeker van kunt zijn dat het goed functioneert.

Comments are closed.